Terug
Sluiten

Binnenkijken in de woonkeuken van Melanie

Melanie kocht onlangs samen met haar partner Benjamin hun droomkeuken bij Wooning Naaldwijk! Samen met kinderen Riley en Jayce genieten ze dagelijks van een prachtige, luxe en moderne keuken. De woonkeuken vormt het centrum van het huis. “Het zitgedeelte vind ik gezellig ‘s ochtends - dan kan ik gezellig dichtbij bij de kinderen zijn als ik ontbijt maak.” Benieuwd hoe zij de keuken hebben ingericht? Neem een kijkje in hun Wooning!

Een keuken met chique afwerkingen

Melanie en Benjamin hebben gekozen voor een greeploze donkere keuken in de kleur eiken zwart. Ze kozen bewust keukenkastjes met een houtnerf in plaats van matzwart: “Het oogt meer luxe en je ziet minder snel vingerafdrukken”. De keuken is afgewerkt met een prachtig keramisch werkblad in de kleur Ambrato. “Ik had dit blad gezien in het tijdschrift The Art of Living en later in de showroom van Wooning”. Deze chique kleur geeft de keuken een warme uitstraling. In combinatie met de zwarte details maakt het de ruimte helemaal af. “We hebben lang getwijfeld over het blad: Ik wilde echt graag iets warms. Wat zijn we blij dat we hiervoor hebben gekozen!”. De keuken heeft een strakke, symmetrische uitstraling dankzij de kastjes die allemaal dezelfde breedte hebben.

Luxe snufjes mogen niet ontbreken

De nieuwe keuken van Melanie en Benjamin is voorzien van een 5-in-1 kokendwaterkraan van Quooker. Hierdoor tap je niet alleen kokend, warm en koud water, maar ook bruisend en gekoeld. “Heel handig, ik gebruik eigenlijk nooit meer een theepot!” Ook is de keuken voorzien van een wijnklimaatkast van Hananto. Deze wijnklimaatkast is zo gepositioneerd dat je deze kunt zien vanuit de eethoek. De wijnklimaatkast mag best opvallen, zeker met het mooie licht wat hierin aankan.

Tot slot beschikt de keuken over de Novy Panorama kookplaat met geïntegreerde afzuiging. “We wilden een multicook kookplaat, het is fijn als je meerdere pannen kwijt kan. Zeker als je sausjes hebt opstaan.” De Bauknecht apparatuur in de kastenwand is uitgevoerd in zwart en volledig greeploos. De kookplaat en de wasbak zijn in het blad gelegd in plaats van erop. Hierdoor sluit alles naadloos op elkaar aan en vormt het een strak geheel.

Meer advies of inspiratie?

Wil je ook van een woonhuis naar een droomhuis? Stel je nieuwe woning samen met de 3D ontwerper van Wooning. Vanuit huis inspiratie opdoen? Blader dan door de inspiratieblogs van Wooning of bestel het gratis magazine. Hier bekijk je de nieuwste keuken- en woontrends en lees je diverse tips. Ook in onze online trendboeken vind je talloze inspiratie en de mooiste trends op het gebied van keukens, badkamers en tegels.