Terug
Sluiten

Binnenkijken bij:
Marinka’s keuken is ruim én minimalistisch tegelijkertijd

Zo ruim mogelijk opgezet met een minimalistische uitstraling: dat waren de keukenwensen van Marinka @huisvanrink en haar gezin. En dat is gelukt! Bij Wooning Vlaardingen kochten zij een donkergroene keuken in ultramat met een gepolijst Caesarstone blad.

“Zoals de keuken er nu uitziet is hij perfect. We hebben onze beperkte ruimte ten volste benut.”

Een ongewone vorm

Het huis van Marinka heeft een ongewone vorm, de muur in de keuken loopt scheef. ‘Er was een hoop vakkennis nodig om alles in te meten.’ De beperkte ruimte is ten volste benut. ‘De verkoper heeft goed meegedacht over opbergruimte. In die gekke knik in de hoek kan ik heel veel spullen kwijt. En we hebben een super fijne besteklade, hij is klein maar heel praktisch.’

Ontwerp jouw ideale keuken zelf

Zwarte details

‘We hebben alles bij elkaar gezocht wat we mooi vonden. Bij toeval past het allemaal mooi bij elkaar.’ Die eenheid vind je terug in onder andere de zwarte details. Zo heeft de keuken een zwarte kraan met zwarte wasbak, een zwarte oven, een zwarte Bora kookplaat en twee zwarte wandlampen erboven hangen. ‘Het visuele aspect vond ik heel belangrijk. Een kookplaat met geïntegreerde afzuigkap maakt het aanzicht heel bijzonder. Dit was een investering die zich dubbel en dwars heeft uitbetaald!’ Als Marinka iets anders mocht doen, zou ze ook voor een kokendwaterkraan gegaan zijn. ‘Een Quooker was voor ons momenteel iets te kostbaar, maar deze willen we in de toekomst graag nog toevoegen’.

Ook op zoek naar inspiratie?