Terug
Sluiten

Functioneel, met uitstraling

De wens van Claudia en Wilfred was een keuken met een kastenwand en vrijstaand eiland. Om de ruimte in de keuken functioneel te houden, hebben ze een compromis gesteld en werd het een kastenwand met een schiereiland. “Als de vaatwasser open staat kan ik er nog met gemak tussendoor.”

Het schiereiland heeft een gezellige bar in zomereiken, waar met gemak drie krukken onder passen. “De kleur van de keuken komt terug in de vloer, dit vinden we erg mooi.” Claudia en Wilfred kozen voor twee bijpassende PVC vloeren in antraciet en houtlook die door het hele huis is gelegd, zelfs op de trap.

“Ook jouw droomkeuken ontwerpen?”

Claudia wilde graag twee ovens: “In ons vorige huis vond ik dat heel fijn. We wilden geen apparatuur meer op het aanrecht, daarom hebben we voor een ingebouwd koffieapparaat gekozen”. De plaatsing van het koffieapparaat tussen de twee ovens geeft de keuken een strakke uitstraling.

Naast de Quooker kozen ze voor een ingefreesde Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging: “Super makkelijk met schoonmaken, geen viezigheid  er onder”. Je kan Claudia en Wilfred niet vragen waar ze het meest blij mee zijn: “Met alles! De twee ovens kunnen tegelijk aan wat heel handig is gebleken met kerst, de ruimte is fijn, de prullenbakken zijn in de kasten weggewerkt, de deuren kunnen tegen elkaar open staan en je kan er met gemak met meerdere mensen in staan. We zijn erg blij met het eindresultaat!”

“Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken?”