Terug
Sluiten

9 x waarom Wooning Bergschenhoek
méér dan alleen een keuken en badkamerzaak is

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Dan mag een bezoekje aan de compleet vernieuwde megastore Wooning Bergschenhoek niet ontbreken. Want pas als je hier bent geweest, weet je zeker dat je álles gezien hebt. Hoe dat zit? Vatten we graag even voor je samen, in 9 héle goede redenen om naar Wooning Bergschenhoek te komen:   

Megaveel om te vergelijken 

Met ruim 5000 m2 keuken-, badkamer- én tegelinspiratie onder één dak heeft Wooning Bergschenhoek echt álles in huis. Deze vestiging is mega: meer dan 70 keukens, 50 badkamers en meer dan 2000 soorten wand- en vloertegels. Dé plek om inspiratie op te doen, de nieuwste trends te ontdekken en de mogelijkheden te vergelijken.

Megaveel ervaring

Met 60 jaar ervaring op de teller is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omgeving. Bij Wooning mag je dan ook vertrouwen op pure kwaliteit en toegewijd vakmanschap. Onze adviseurs verstaan hun vak en weten jouw woonwensen feilloos te vertalen naar een ontwerp op maat. 

Megaveel onder één dak

Bij Wooning begrijpen we dat jouw nieuwe keuken of badkamer niet op zichzelf staat. Bij het maken van een ontwerp kijken we verder dan alleen deze ruimtes. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de look & feel van jouw keuken of badkamer naadloos op elkaar aansluiten en zelfs op de rest van jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle woonkamer wandkast van hetzelfde materiaal als jouw prachtige nieuwe keuken.

Megaveel tegels

Tegels zijn echte sfeermakers. Ze bepalen de uitstraling van de ruimte. Bij Wooning Bergschenhoek vind je een heel breed aanbod in wand- en vloertegels: meer dan 2000 soorten! Van PVC tot keramiek. En van mediterraan mozaïek tot trendy marmer. Mix & match met vorm, materiaal en stijl tot je de perfecte combinatie gevonden hebt.

Megaveel om zélf te ervaren

In de keuken ben je vooral lekker bezig. Terwijl je je in een showroom vooral bezighoudt met: kijken. In het Experience Center in Wooning Bergschenhoek pakken we dat graag anders aan. Hier krijg je alle ruimte om zelf alle functies en het gebruikersgemak van de apparatuur te ervaren.

Megaslimme toepassingen

Bij Wooning vind je de nieuwste technische snufjes en slimmigheden. En niet alleen voor de keuken en badkamer! In de ‘slimme Wooning’, een échte woning - gewoon in de showroom in Bergschenhoek, laten we je zien hoe je jouw interieur, naast de nieuwste woontrends, óók voorziet van de allernieuwste technieken, slimme apparatuur en handige gadgets.

Megaveel trends

In de compleet vernieuwde showroom vind je een breed palet aan stijlen en smaken – altijd volgens de woontrends van nu. We laten je zien hoe je die trends toepast in de keuken en/of badkamer. Natuurlijk op een manier die helemaal bij jou én bij de rest van jouw interieur past. Het is tenslotte jouw thuis!

Megamooie merken

Je vindt bij ons een heel divers aanbod aan merken voor de keuken en badkamer. Van het sanitairmerk Ben tot het exclusievere Villeroy & Boch en Sealskin en tegelmerken als Sicis en Porcelanosa. Met merken als Miele, Siemens, Novy en Quooker heb je keuze uit alles wat je nodig hebt in je keuken.

Een mega gastvrije ontvangst

Last but not least: bij Wooning voel je je welkom. Nadat je jouw auto gratis voor de deur hebt geparkeerd, heten we je graag persoonlijk welkom met een kop koffie of thee. Onze adviseurs maken vervolgens graag tijd voor je. Liever eerst even rustig rondkijken? Lekker doen! Ons gloednieuwe Wooning-café is de ideale stek om tussendoor even tot rust te komen.

Klinkt goed, toch?
Je bent van harte welkom bij Wooning Bergschenhoek!

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Onze adviseurs staan voor je klaar en brengen jouw woonideeën tot leven in een 3D ontwerp. Om er zeker van te zijn dat we álle tijd voor je kunnen maken, op een tijdstip dat jou past, maak je een afspraak met een adviseur naar keuze.