Wooning Ervaren adviseurs

Met 7 vestigingen in het Westland biedt Wooning alles op het gebied van keukens, badkamers en tegels.

Niet alleen hebben wij een groot assortiment, u kunt iedere keuken of badkamer ook volledig naar wens én budget aanpassen, want bij ons vindt u ook alle kleuren, stijlen en prijsklassen.

Daarbij wordt u uitgebreid en persoonlijk geadviseerd door onze keuken- en badkamerspecialisten. Zij helpen u met het ontwerpen en bestellen en regelen vakkundige montage en installatie via onze service monteurs.

Dus u ziet, u komt er altijd uit met Wooning!

Wat kunt u verwachten?

Een vrijblijvende afspraak maakt u heel eenvoudig.

Laat hier uw gegevens achter en we bellen u terug.
Ik ga akkoord met het privacy en cookiebeleid*
* Verplichten velden. Uw gegevens zijn beveiligd en zullen niet worden gedeeld met derden.

Wooning Ervaren adviseurs

De meest ervaren keuken-, badkamer- en tegeladviseurs

De medewerkers van Wooning zijn ervaren adviseurs als het gaat om keukens, badkamers en tegels. Een breed assortiment van al deze producten vindt u ook nog eens onder 1 dak. In onze showrooms kunt u met al uw vragen bij onze specialisten terecht. Wij begrijpen dat de aanschaf van een keuken of badkamer met de bijbehorende tegels een belangrijke beslissing is. Daarom nemen we graag alle tijd om u te helpen.

Een complete keuken kopen hoeft niet duur te zijn

Alex Wicklert Keukenspecialist

Een keuken kopen is een hele onderneming. Gelukkig kan ik u daarbij helpen. Regelmatig geef ik u daarom praktische adviezen en tips over de aankoop van een keuken. Hoe u moet omgaan met een compacte ruimte bijvoorbeeld, wat de nieuwste trends zijn in apparatuur, of hoe u met een beperkt budget toch een moderne topkeuken koopt. En natuurlijk kunt u bij Wooning met al uw vragen bij mij en bij de andere specialisten terecht in onze keukenshowroom. 

Alles is mogelijk bij Wooning

Marianne Hofman Badkamerspecialist

Wat vindt u belangrijk in uw badkamer? Praktisch comfort? Baden in alle rust? Genieten? Ruimte voor het hele gezin? Of misschien wel allemaal? De mogelijkheden op badkamergebied zijn eindeloos. Daarom help ik al ruim tien jaar klanten van Wooning met het uitkiezen van hun badkamer. Van inloopdouche tot whirlpool en van verlichting tot los sanitair. Mijn advies is eerlijk en gericht op uw persoonlijke situatie.

Tegels bepalen de sfeer van een ruimte

Danny Dos Santos Tegelspecialist

Bij Wooning vindt u vele wandtegels en vloertegels in diverse stijlen. Maar welke tegel past nou het beste bij uw klassieke keuken? En hoe zorgt een tegelvloer ervoor dat uw badkamer groter lijkt? Voor het antwoord op deze en op vele andere vragen bent u bij mij aan het juiste adres. De juiste combinatie van grootte, kleur, materiaal en structuur van een tegel zorgt voor precies de gewenste sfeer in iedere ruimte. Ik help u graag om uw gewenste sfeer te realiseren.