Terug
Sluiten

Onze winkels zijn weer open!

Update 15 januari 2022


De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit

Ook nu zijn we u graag van dienst en geven wij u graag professioneel advies over de aankoop van uw keuken. Wij blijven ook gewoon bereikbaar via telefoon en via mail.

Afspraken in de winkel 

Vinden volledig plaats volgens de RIVM richtlijnen. Vanwege de grote vraag is het verstandig om tijdig uw afspraak in te plannen indien u op korte termijn een keuken of badkamer nodig heeft.

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij u aan huis

 • Voorafgaande aan het huisbezoek nemen wij contact met u op voor een intake zodat onze verkoopadviseur zich goed kan voorbereiden.
 • Tijdens het advies houdt onze verkoopadviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Advies op afstand

Ook telefonisch of via videobellen blijven wij u van advies voorzien. Plan hier veilig, eenvoudig en comfortabel uw (video) belafspraak in met een van onze verkoopadviseurs.

  Wat kunt u zelf doen al doen? 

  Al inspiratie opgedaan? Enthousiast door alle foto’s, moodboards, Pinterest, en plattegronden? Nadat je een afspraak hebt gemaakt krijg je de wensenlijst doorgestuurd, en kun je al je ideeën en inspiratie naar ons mailen, dan gaan wij alvast aan de slag!

  Klantenservice telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur

  We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en doen er alles aan u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

  We danken u voor uw begrip. Laten we goed op elkaar blijven letten.

  Met vriendelijke groet.