Terug
Sluiten

Ook nu helpen wij je graag, op afstand of bij je thuis.

Update 13 januari 2021

De gezondheid en veiligheid van jou als klant en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Ook op afstand zijn we je graag van dienst en geven wij je graag professioneel advies over de aankoop van je keuken of badkamer.

Je kunt in deze periode nog steeds een adviesgesprek inplannen maar dan op afstand via telefoon of videocall, via een huisbezoek in je eigen woning of maak alvast een afspraak in de winkel na 9 februari. Ook blijven wij gewoon bereikbaar via telefoon en via mail.

Lees hier meer over het maken van een afspraak.

Afspraak na inmeten

Heb je een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van je keuken of badkamer, dan zal de winkel contact met je opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Door de situatie met betrekking tot het Coronavirus is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kun je via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op je begrip en zullen er alles aan doen je zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het ook mogelijk om keukens en badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij je alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor je begrip.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet, 
Alexander Dekker
Commercieel manager Wooning