Terug
Sluiten

Goed nieuws! 

Update 12 maart 2021

Onze showrooms zijn weer open op afspraak! Natuurlijk heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de hoogste prioriteit. Daarom volgen onze adviseurs, bezorgers en monteurs de vastgestelde richtlijnen van het RIVM. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Wil je toch liever een afspraak bij jou thuis? Dat kan natuurlijk ook. Kies bij het plannen van de afspraak dan voor een huisbezoek. De keuken- of badkameradviseur  komt dan bij je langs met allerlei kastdeuren, werkbladen, grepen en kranen.

Maak hier een afspraak

Afspraak na inmeten

Heb je een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van je keuken of badkamer, dan zal de winkel contact met je opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het ook mogelijk om keukens en badkamers in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij je alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je voor je begrip.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet, 
Alexander Dekker