Wooning Wellness Buitenkeukens

Bij Wooning vindt u naast keukens, badkamers en tegels ook een uitgebreid assortiment aan buitenkeukens van het topmerk Boretti. Op een normale barbecue is het vaak een enorm gedoe met te hete of te koude kolen en vlees dat daardoor net niet gaar is, of juist helemaal verbrand. Met een Boretti buitenkeuken heeft u dit probleem niet meer.

De Boretti buitenkeuken werkt namelijk op gas. Hij is dus direct klaar voor gebruik nadat u de vlam heeft aangestoken. Die vlam is bovendien heel gelijkmatig waardoor u precies in de gaten houdt hoe ver uw vlees al is. Ideaal voor tijdens de zomerse avonden.

Tijdens een heerlijke zomerse avond niet alleen lekker eten maar ook heerlijk ontspannen in een jacuzzi? Ook hier kan Wooning u mee van dienst zijn. 

Bekijk hier ons wellness assortiment

WOONING'S AANBOD IN Boretti Buitenkeukens

Een buitenkeuken is ideaal voor feestjes of etentjes met vrienden. Gezellig met zijn allen op het terras. De keuken staat gewoon buiten en u praat dus lekker door terwijl uw eten langzaam gaar wordt.

Onze ervaring is dat wie eenmaal een buitenkeuken heeft nooit meer zonder wil. Wij raden u hem daarom van harte aan. Kom ons aanbod anders eens bekijken in de Wooning-vestiging in Berschenhoek of in onze jongste vestiging in Spijkenisse. We kunnen u er daar alles vertellen over onze collectie buitenkeukens. Om alvast een idee te krijgen van wat u mooi vindt kunt u eerst even rondkijken op de site.