badkamerstijlen: In alle prijsklassen

De badkamerstijl heeft de meeste invloed op de uitstraling van uw badkamer. Omdat er bij elke badkamerstijl een andere sfeer centraal staat, is het belangrijk dat u een stijl kiest waarbij u zich prettig voelt en dus ultiem kunt ontspannen. Wij helpen u graag met deze keuze en hebben daarom de belangrijkste kenmerken van de verschillende badkamerstijlen op een rijtje gezet:

Moderne badkamer
De moderne badkamerstijl kenmerkt zich door strakke vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Beiden zorgen voor een luxueuze uitstraling. Wat betreft kleuren is er van alles mogelijk. Het is maar net of u de voorkeur geeft aan een lichte of donkere badkamer.

Landelijke badkamer
Warm, sfeervol en sierlijk, dat is de landelijke badkamer. Het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zorgt voor rust en warmte in uw badkamer. Zo creëert u een heerlijke plek om te ontspannen.

Klassieke badkamer
Bij de klassieke badkamerstijl staan de nostalgische en stijlvolle uitstraling centraal. U creëert deze stijl door gebruik te maken van eigentijdse en authentieke meubels en hoogwaardige materialen zoals marmer.

Industriële badkamer
In industriële badkamers wordt veelal gebruik gemaakt van ruwe materialen, zoals hout en beton. Hiermee krijgt uw badkamer meteen een unieke en bovendien stoere touch. Door de strakke vormen oogt het geheel ruimtelijk en rustgevend.

Luxe badkamer
Vindt u het lekker om uzelf regelmatig helemaal terug te trekken en te genieten van ultieme ontspanning? Kies dan voor een luxe badkamer. Hierbij kunt u denken aan luxe sanitairvoorzieningen, zoals een whirlpool of een stoomcabine wanneer u over voldoende ruimte beschikt. Luxe accessoires zoals een sunshower en een spiegel met verwarmingselement maken het plaatje compleet.

Design badkamer
Op zoek naar een badkamer met hoogwaardige materialen, luxueus sanitair en een strakke moderne afwerking? Dan zoekt u een design badkamer! Creëer een plekje in huis waar u volledig tot rust kan komen, dag in dag uit. Geniet van alle luxe en comfort met een van de design badkamers uit onze badkamercollectie.

Betonlook badkamer
Misschien denk je aan een industriële, robuuste en stoere badkamer, wanneer je een badkamer met een betonlook voor je ziet. Tegenwoordig creëer je met beton meer dan alleen de industriële sfeer. Met betonlook vloeren, muren, sanitair en accessoires geef je met beton ook een moderne of landelijke touch aan je badkamer. 

Badkamerstijlen in alle prijsklassen
Bij Wooning kunt u kiezen uit een breed assortiment badkamerstijlen in verschillende prijsklassen. Zo vindt u altijd een badkamer die zowel qua smaak als budget bij u past. Bovendien wordt u bij Wooning altijd uitgebreid geadviseerd zodat u zeker weet dat u voor de juiste badkamerstijl kiest. Wanneer u eenmaal heeft gekozen, helpen onze adviseurs u met het ontwerpen, bestellen en uiteraard de montage.

Bestel ons gratis magazine
Wilt u zich laten inspireren op het gebied van badkamers? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met tips, trends en allerlei voorbeelden van badkamers in diverse stijlen.

 

Bekijk alle badkamerstijlen:

  • Moderne badkamer
  • Landelijke badkamer
  • Klassieke badkamer
  • Industriële badkamer
  • Luxe badkamer
  • En-suite badkamer
  • Kleine badkamer
  • Design badkamer
  • Kleine badkamer
  • Betonlook badkamer
Maak een afspraak

Wij begrijpen dat er veel bij een nieuwe badkamer komt kijken en dat u met vragen zit. Onze specialisten staan u daarom graag met raad en daad bij, uiteraard geheel vrijblijvend!

Nog meer ideeën en inspiratie voor uw keuken?

vraag dan ons gratis magazine aan: