kleine badkamers - Wooning

Wat kost een badkamer

Wat kost een badkamer? Het is de eerste vraag die door uw hoofd spookt wanneer u besluit een nieuwe badkamer te kopen. Het beantwoorden van deze vraag is niet eenvoudig. Wooning helpt u inzicht te geven op alle vragen die u heeft. Wel zo prettig als u alle kosten op een rijtje heeft!

Wat kost een badkamer van Wooning?

De kosten van uw badkamer overzichtelijk op een rij? Met de budgetplanner van Wooning stelt u stapsgewijs uw nieuwe badkamer samen. Op basis van uw keuzes ontvangt u een prijsindicatie van uw badkamer. De budgetplanner van Wooning, helder en duidelijk!

De kosten van de badkamer, waar op te letten

De eerste keus die de kosten van een badkamer grotendeels bepalen is de soortbadkamer. Heeft u wat minder ruimte dan is een basic badkamer vaak al genoeg om te voldoen aan uw wensen. Een kleinere badkamer betekent vaak ook dat u minder kosten maakt aan tegels en sanitair. De mogelijkheden voor accessoires zoals handdoek houders, haardrogers en glashouders zijn beperkt waardoor de kosten van een basic badkamer vaak overzichtelijk blijven. De budgetplanner van Wooning geeft u nog meer inzicht in wat een basic badkamer kost.

De kosten van de badkamer bij wat meer luxe

Heeft u wat meer ruimte en behoefte aan meer luxe in uw badkamer? Meer tegels en de hogere eisen die u stelt aan het sanitair brengen meer kosten met zich mee. Meer luxe betekent daarnaast ook waarschijnlijk meer gebruik van accessoires voor in de badkamer, dus meer kosten. Gaat u tot slot voor een wellness badkamer met bijvoorbeeld whirlpool of stoomcabine dan moet u rekening houden met een forse investering.

Gebruikte materialen en de kosten voor uw badkamer

Naast de soort badkamer zijn de gebruikte materialen ook van invloed op wat de badkamer kost. Kranen van roestvrij staal, tegels van unieke soorten natuursteen die uw badkamer een uniek karakter geven, Wooning heeft badkamers voor iedere stijl. Raadpleeg daarom de budgetplanner van Wooning om een prijsindicatie te krijgen van de verschillende mogelijkheden en te bekijken of dit binnen uw budget past!

Welke badkamer u ook zoekt

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.