Bekijk de wandtegels en vloertegels van Wooning
Terug
Sluiten
image

Tegels

Wand- vloer en badkamertegels vind je bij Wooning

Bij Wooning vind je een zeer uitgebreide collectie wand- vloer en badkamertegels - voor iedere stijl en ieders budget. Van grote vierkante tegels tot mozaïek, van gezaagde tegels tot reliëftegels. De tegels bepalen grotendeels de sfeer van je badkamer. Bovendien zal je de komende jaren niet snel je badkamer tegels vervangen. Wanneer je badkamertegels gaat kopen, kom je dus voor een belangrijke keuze te staan. Laat je daarom vooraf goed adviseren. Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat, afgestemd op jouw budget en smaak.

  • KEUZE UIT 2000 SOORTEN TEGELS
  • LEVERBAAR IN DIVERSE KLEUREN, PATRONEN EN FORMATEN
  • RUIME COLLECTIE TEGELMERKEN

STIJL VAN DE BADKAMER

Landelijk, modern of natuurlijk?

Badkamertegels moeten natuurlijk bij de stijl van je badkamer passen. Heb je bijvoorbeeld een landelijke badkamer waar veel natuurlijke kleuren en materialen in zijn verwerkt, dan kies je voor badkamertegels die dezelfde sfeer uitstralen. Badkamertegels met een beetje reliëf en natuurlijke kleuren bijvoorbeeld. Een moderne badkamer mag juist weer strakke, glanzende, gladde badkamertegels hebben. Terwijl je in een retro badkamer juist weer mat met glans tegels kunt combineren. Voor iedere stijl vind je bij Wooning passende badkamertegels.

Wand en vloer

Een ruime keuze voor beide

De badkamertegels voor de vloer zijn vaak anders dan voor de muur. Daarom is er een ruime keuze bij Wooning voor beide. Uiteraard kun je bij ons moeiteloos de vloertegels afstemmen op de badkamertegels voor de wand. Dit zorgt voor een mooi geheel en rust, zelfs wanneer je niet voor dezelfde kleur tegels kiest. Zo kun je een donkere vloer combineren met badkamertegels aan de wand van hetzelfde materiaal, maar in een lichtere kleur.

 

Professioneel tegelen. Professioneel advies.

Vakkundig en snel

Het is mogelijk om badkamertegels zelf te leggen en te plaatsen. Laat je dit liever aan een professional over? Maak dan gebruik van onze diensten. Wij hebben een team van tegelzetters tot onze beschikking die snel en vakkundig de basis voor je nieuwe badkamer kunnen leggen. Zo weet je zeker dat alle badkamertegels op elkaar aansluiten. In onze showroom kun je voorbeelden van onze badkamertegels bekijken en vergelijken. Wanneer je een afspraak met onze specialisten maakt, is er voldoende tijd om je van persoonlijk advies te voorzien. 
 

Wil je alvast thuis oriënteren?

Het is natuurlijk ook mogelijk om je thuis alvast te oriënteren. Bestel hiervoor ons magazine vol ideeën en keuze uit verschillende soorten badkamertegels. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TEGEL-TRENDS EN INSPIRATIE