Vloertegels - Wooning
Terug
Sluiten
image

Tegels voor de badkamer

Badkamertegels vind je bij Wooning

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden qua tegels om van jouw badkamer een aangename plek te maken. Tegels zijn natuurlijk functioneel in een vochtige ruimte, maar ze bepalen voor een groot deel ook de sfeer in je badkamer. Welke stijl je ook kiest, tegels zijn er in talloze kleuren, formaten en materialen om jouw unieke badkamer mee te creëren. Lees verder voor inspiratie voor wand- en vloertegels.

  • KEUZE UIT 2000 SOORTEN TEGELS
  • LEVERBAAR IN DIVERSE KLEUREN, PATRONEN EN FORMATEN
  • RUIME COLLECTIE TEGELMERKEN

Formaat en vorm tegels

De afmeting en vorm van wand- en vloertegels hebben effect op de ruimtelijkheid van je badkamer. Met grote, vierkante tegels heb je weinig voegen en grote vlakken. Daardoor oogt je badkamer ruimtelijker dan met kleine tegels. Kies voor de tegel die bij jouw stijl en wensen past. Houd je van een knusse badkamer? Dan zijn kleine tegels voor jou een optie. Voor wie van rust en overzicht houdt, raden we grote tegels aan.

Vloertegels met kleur of motief

Als het gaat om kleur of motief, is ook hierin de keuze uitgebreid. Voor wat betreft kleur wordt voor de vloer meestal een neutrale, rustige tint gekozen. Denk aan bruin- en grijstinten. Felle kleuren komen beter tot hun recht op een wand in plaats van de vloer. Portugese tegels daarentegen lenen zich heel goed voor de vloer. Ze zorgen voor een vrolijke uitstraling van je badkamer.

Natuurlook tegels

Houd je van een natuurlijke sfeer in je badkamer? Denk dan eens aan houtlook tegels. Deze tegels hebben de vorm van houten planken en zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. Ze bieden de voordelen van tegels in de badkamer en geven je toch de natuurlijke warme sfeer van hout. Met de lichte grijskleur van betonlook tegels creëer je een natuurlijke, zachte sfeer die je mooi kunt combineren met andere materialen en kleuren.


Vloertegels bekijken?

Ben je op zoek naar inspiratie voor vloertegels in je badkamer? Vraag dan nu het Wooning magazine aan. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.

 

Wil je alvast thuis oriënteren?

Het is natuurlijk ook mogelijk om je thuis alvast te oriënteren. Bestel hiervoor ons magazine vol ideeën en keuze uit verschillende soorten badkamertegels. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TEGEL-TRENDS EN INSPIRATIE