kleine badkamers - Wooning

Moderne badkamer

Moderne badkamers stralen luxe en rust uit. Comfort om de dag in te beginnen en een heerlijke plek om te relaxen na een lange, inspannende dag. Het unieke karakter van een moderne badkamer zorgt ervoor dat deze met geen enkele badkamertrend te vergelijken is.

Moderne badkamers van Wooning

Bent u op zoek naar een moderne badkamer? Wooning heeft een ruime collectie moderne badkamers. Uitgangspunten binnen deze collectie gelden voor al onze moderne badkamers:minimalistisch en een strakke afwerking gecombineerd met het gebruik van opvallende materialen. Breng een bezoek aan een Wooning showroom om onze badkamers zelf te bekijken.

Wat zie je terug in de moderne badkamer?

In veel moderne badkamers komt het gebruik van grote wandtegels met mozaïek accenten terug. Dit geeft de badkamer een ruimtelijke en moderne uitstraling.Het unieke karakter ontstaat door het gebruik van bijzondere materialen als chroom, glas en rvs. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren en handdoek ophangingen van chroom. Strak en elegant tegelijk.

Uw moderne badkamer voorzien van luxe

Uw moderne badkamer extra luxe meegeven? Wooning maakt uw moderne badkamer nog net even wat comfortabeler. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een solarium, een stort- of stoomdouche, sauna of whirlpool. Het integreren van beeld- en geluidsapparatuur zorgt ervoor dat u heerlijk naar muziek kan luisteren terwijl u geniet van alle comfort!

Inspiratie voor uw moderne badkamer

Inspiratie nodig bij uw zoektocht naar de perfecte moderne badkamer? Bekijk het Wooning magazine om te bekijken welke badkamers we in onze collectie hebben. Heeft u al een idee wat u zoekt dan zien we u graag terug in een Wooning showroom waar u de badkamercollectie zelf kan komen bekijken. Een badkamerspecialist zal u daarbij kunnen adviseren over handige tips en de laatste badkamertrends. Bij Wooning vindt u gegarandeerd de moderne badkamer waar u naar op zoek bent!

Welke badkamer u ook zoekt

Je komt er altijd uit met Wooning

Over Wooning

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste keuken- en badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken in sanitair vind je altijd de badkamer die helemaal bij je past, zelfs wanneer je slechts een kleine badkamer hebt om in te richten. Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons magazine voor extra inspiratie.

Bekijk alle badkamerstijlen:

  • Moderne badkamer
  • Landelijke badkamer
  • Klassieke badkamer
  • Industriële badkamer
  • Luxe badkamer
  • En-suite badkamer
  • Kleine badkamer
  • Design badkamer
  • Kleine badkamer
  • Betonlook badkamer

Voorbeelden bekijken van moderne badkamers?

vraag dan ons gratis magazine aan: