Stel je eigen budget badkamer samen bij Wooning
Terug
Sluiten
image

De budgetplanner

Een handige hulp bij je nieuwe badkamer

Sta je op het punt je badkamer te veranderen of een compleet nieuwe badkamer aan te leggen? Met de handige budgetplanner van Wooning krijg je aan de hand van jouw wensen meteen een prijsindicatie. Zo weet je wat er in jouw budget past en kun je gericht op zoek gaan naar je nieuwe badkamerinterieur. Lees hier hoe de badkamer budgetplanner werkt.

Wat berekent de budgetplanner voor me?

Aan de hand van de afmeting van jouw badkamer en je wensen op het gebied van stijl, tegels, sanitair en meubels, berekent de budgetplanner wat de verwachte kosten zijn. De planner berekent bij elke keuze hoeveel budget er nog over is. Zo kun je, als je ziet dat je nog ruimte hebt of juist niet, je wensen aanpassen. Bijvoorbeeld door een andere stijl badkamer te kiezen of een ander type douche.

Wat zijn de stappen die ik moet doorlopen?

Het begint ermee dat je bepaalt wat jouw maximale budget is. Vervolgens zorg je dat je de afmeting van je badkamer bij de hand hebt en dat je een idee hebt van je wensen. Welk formaat tegels heb je in gedachten? Wil je een dubbele of enkele wastafel? Een toilet in de badkamer? Enzovoort. Als je de budgetplanner invult, begin je met je beschikbare budget. Vervolgens kies je de badkamerstijl, geef je de afmeting van je badkamer en maak je een keuze voor het type tegels en sanitair.

Prijs Indicatie

Je hebt een prijsindicatie. En nu? De badkamer budgetplanner is een goed startpunt bij je zoektocht naar een nieuwe badkamer. De prijzen zijn indicatief en gebaseerd op adviesprijzen, maar geven een goed idee welke badkamer binnen je budget past. Wil je graag hulp bij het verkrijgen van een kostenindicatie of wil je een concrete offerte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE