Complete badkamer
Terug
Sluiten
image

Complete badkamers

De badkamer is voor veel mensen de plek om na een lange dag werken te ontspannen met een behaaglijke douche of een luxe schuimbad. ’s Morgens kent de badkamer vaak druk verkeer, omdat iedereen tegelijk de tanden moet poetsen of zich klaar wil maken voor werk en school. Wat je leefritme ook is en wat je wensen ook zijn, Wooning heeft ook voor jou de perfecte badkamer. 

DIVERSE STIJLEN BADKAMERS

Badkamers zijn in vele verschillende stijlen te verkrijgen. Basic (vooral wit, weinig decoratie en extra’s), landelijk (met veel natuurlijke elementen) en modern (strak, glanzend met moderne vormen) zijn voorbeelden van veelvoorkomende stijlen. In het inspiratiemagazine, hier op de website en in de showrooms kun je de diverse soorten stijlen in badkamers bekijken. Uiteraard compleet met badkamermeubels en badkamertegels.

VOOR VERSCHILLENDE RUIMTES

De ene badkamer is wellicht groter dan de andere. Daarom biedt Wooning voor elke ruimte een passende oplossing. Er is voor iedere grootte badkamer het perfecte sanitair te vinden. Kom maar eens langs in de showroom en ervaar het zelf! Bovendien hebben we wat sanitair betreft de grootste keuze in A-merken. En ook voor een kleiner budget kun je bij ons je droombadkamer samenstellen. Bekijk hiervoor eens de budgetplanner op de website.

VOLLEDIGE MONTAGE

Voor alle badkamers geldt dat het mogelijk is om deze in zijn geheel te laten monteren. Zo weet je zeker dat je van je badkamer kunt genieten. Stel direct je nieuwe badkamer samen via de 3D ontwerpmodule op de website en ontdek hoe mooi jouw badkamer eruit kan komen te zien!

OVER WOONING

Wooning is al ruim 50 jaar de grootste badkamerspecialist en van Rotterdam en omstreken. Met een ruime keuze aan A-merken vind je altijd een badkamer die helemaal bij je past! Kom naar de showroom voor een deskundig, persoonlijk advies of bestel vandaag nog ons inspiratie magazine. 

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE