Badkamerwinkels | Maak van je huis een Wooning‎
Terug
Sluiten
image

Badkamerwinkels van Wooning

Badkamerwinkels van Wooning zijn al meer dan 55 jaar dé plek in Rotterdam en omstreken om inspiratie op te doen voor je nieuwe badkamer. Ruime en gastvrije winkels waar je alles op het gebied van badkamers en de nieuwste trends op je gemak kunt bekijken. Ontdek de badkamerwinkels van Wooning.

Wat is er zoal te zien in onze badkamerwinkels?

In de badkamerwinkels van Wooning vind je een uitgebreid assortiment aan sanitair, tegels, badkamermeubels- en accessoires van A-merken voor de inrichting van je badkamer. Weet je nog niet helemaal welke badkamer je wilt? Dan bieden we ter inspiratie compleet ingerichte badkamers in verschillende stijlen. Zo ontdek je wat je mooi vindt en welke badkamerstijl het beste bij jou past.

Laat je adviseren door onze specialisten

In elke vestiging vind je Wooning specialisten die van a tot z weten wat er bij een badkamerinrichting komt kijken. Ze denken graag met je mee over een goede en praktische indeling van je badkamer. Ook geven ze advies over alle mogelijkheden, bijvoorbeeld over sanitair en de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Daarbij maakt het niet uit voor welk budget je op zoek gaat naar een badkamer, er is volop keuze voor iedereen.

Breng gerust een bezoek aan onze showroom

Bevind je je nog in de oriëntatiefase of heb je al je badkamerwensen al helemaal op een rijtje? Bij Wooning kun je altijd terecht voor ideeën of informatie. Als je je nog aan het oriënteren bent, loop dan eens op je gemak langs alle badkamers en laat je inspireren. Heb je al je wensen al helemaal uitgedacht of onze 3D-planner al ingevuld? Dan helpen onze adviseurs je graag verder met de volgende stappen. Breng een bezoek aan een van onze vestigingen en ontdek de mogelijkheden bij Wooning.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE