Terug
Sluiten
image

Haal meer uit je badkamer

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil graag een mooie en ruimtelijke badkamer die ook nog binnen je budget past. Bij Wooning inspireren we je graag bij het oriënteren op de ideale badkamer.

SPELEN MET STIJL

Er bestaat oneindig veel variatie in badkamerstijlen. Houd je van een stijlvolle en moderne badkamer met warme kleuren of van een industriële look met betontegels? Of ga je toch liever voor een luxe badkamer met klassieke accenten? Bij Wooning kun je veel kanten op met je badkamer. Maar ook als je al een badkamer hebt, kun je nog spelen met de stijl. 

DECOREREN IN DE BADKAMER

Met decoratie kun je je badkamer een extra touch geven waardoor je een unieke badkamer krijgt. Maak bijvoorbeeld gebruik van planten om een natuurlijke badkamer te creëren. Denk aan planten die makkelijk te onderhouden zijn, zoals een Sanseveria of een Aloë Vera. Wil je een strak en overzichtelijk uiterlijk? Ga dan voor strakke meubels en sanitair zonder al teveel sierlijke details. Voor een landelijke badkamer kun je kiezen voor een klassieke hanglamp aan het plafond en houten lambrisering met een gebroken witte kleur aan de muur. Als je een stoere, industriële badkamerlook wil creëren, kun je donkere kleuren zoals grijs, bruin en donkergroen toevoegen aan je badkamer. Dit kun je bijvoorbeeld doen door donkerkleurige handdoeken te gebruiken of door dit terug te laten komen in andere accessoires, zoals een zeeppomp. 

BETEGELING

Met de juiste betegeling kun je een nieuwe dimensie geven aan je badkamer. Door marmeren tegels creëer je een klassieke badkamer. Voor een industriële look zijn ruwe materialen als beton, rvs of grof bewerkt hout in donkere kleuren zeer geschikt. Wil je een design badkamer, dan heb je alsnog een ruime keuze uit verschillende materialen: van hout tot marmer en van beton tot mozaïektegels. 

Inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar een badkamer en wil je graag meer inspiratie opdoen? Bezoek dan één van onze showrooms, waar onze specialisten je graag helpen en inspireren.