Terug
Sluiten

Badkamers bij Wooning

Een badkamer kopen; weet jij waar je op moet letten? Bij de keuze van je badkamer begint het met de indeling van je ruimte en wat je minimale wensen zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een enkele douche, of als je de ruimte hebt, voor een douche waar je met z’n tweeën naast elkaar staat? Handig voor ’s ochtends als er meer mensen tegelijk vertrekken. Ook een lekker ligbad is iets om over na te denken, want zelfs in kleinere ruimtes past een bad, deze is bijvoorbeeld in een hoek te plaatsen. Zo zijn er veel keuzes te maken. Deze 3D-ontwerptool is een handige manier om je op weg te helpen bij de inrichting van je  badkamer.

Kies jouw badkamerstijl

Als je een idee van de indeling van je badkamerruimte hebt, kun je nadenken over de stijl van je badkamer. Bij Wooning vind je badkamers in landelijke stijl, maar ook in industriële of moderne stijl, betonlook badkamers, echte klassieke badkamers of luxe en designbadkamers. De stijl wordt onder andere bepaald door de kleur en het materiaal van de badkamermeubels in combinatie met mooie en bijpassende vloer- of wandtegels en het sanitair. Bij een industriële badkamer past een losstaand retrobad. Bij een landelijke stijl horen meestal warme en natuurlijke kleuren. Kies de badkamerstijl die bij jou past en maak van jouw badkamer je favoriete plek in huis.

Ontwerp je eigen badkamer

Wil je weten hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien? Of zelf aan de slag gaan voordat je naar de winkel komt? Met dit gratis 3D programma van Wooning is het gemakkelijker dan ooit om jouw badkamer in te richten. Je kunt eindeloos variëren van inrichting, stijl en veel meer.

  • GRATIS ONLINE TOOL, GEEN DOWNLOAD NODIG.
  • KIES JE EIGEN INRICHTING, STIJL, KLEUR EN NOG VEEL MEER

Wat kost een badkamer?

De prijs van een complete badkamer hangt ten eerste af van hoe groot jouw badkamer is. Een kleinere badkamer betekent minder kosten aan tegels en sanitair. Ook bepaalt de keuze voor luxe sanitair en materiaalkeuze de prijs voor een badkamer. Voor alle badkamers geldt dat het mogelijk is om deze inclusief montage te kopen. Zo kun je maximaal genieten van je nieuwe badkamer.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het nieuwe inspiratie magazine

Wooning heeft een nieuw inspiratie magazine! Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. Vraag nu geheel vrijblijvend het nieuwe Wooning Magazine aan. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE