Moderne badkamer - Wooning
Terug
Sluiten
image

Moderne badkamers

Een strak en minimalistisch uiterlijk

Met een moderne badkamer geniet je van een comfortabele plek met een ruimtelijke sfeer en strakke lijnen. Een moderne badkamer koel en kil? Integendeel. Met verlichting, accessoires en het gebruik van warme kleuren maak je van je moderne badkamer een aangename plek. Want bij onze huidige, moderne levensstijl is een fijne badkamer waarin je kunt ontspannen en tot rust komen na een lange dag een welkome plek. Bij Wooning hebben we alles in huis om je badkamer modern te maken. Lees verder of bekijk de moderne badkamers uit het assortiment van Wooning.

Moderne badkamermeubels

Een uitgebreid assortiment met ruime keuze

Om te beginnen zijn het de meubels in je badkamer die de aandacht naar zich toetrekken. Kies daarom voor je badkamer moderne badkamermeubels, zoals strakke kasten voor inbouwwastafels of opbouwkommen met brede, greeploze lades. Ook zijn smalle, langwerpige wandkasten een mogelijkheid voor een moderne en elegante look. Hang er bijvoorbeeld twee naast elkaar voor een strak effect. De rechte belijningen van greeploze badkamermeubels geven je badkamer een minimalistisch en modern uiterlijk. Er is een uitgebreide keuze in materialen zoals hout, mat of hoogglans voor een moderne badkamer.

Moderne badkamerideeën

Van tegels tot accessoires

Ruimte en overzicht zijn duidelijke kenmerken van een moderne look. Daarom zien we vaak in een moderne badkamer een inloopdouche. De doorlopende vloer van de douche zorgt voor het ruimtelijke effect. Naast inrichting en sanitair zijn er meer moderne badkamerideeën die soms wat gemakkelijker te realiseren zijn. Denk aan rustige kleuren van je badtextiel of voor de wand zoals wit, grijs, beige of bruin. De badkamer oogt rustig wat bijdraagt aan de strakke look.

Meer moderne badkamers bekijken?

Geniet van extra luxe en comfort

Ben je op zoek naar badkamervoorbeelden met een moderne inrichting ter inspiratie? Bezoek dan een van onze vestigingen waar je volop moderne badkamerideeën opdoet. Vanaf de bank kun je ook op je gemak ons Wooning magazine bekijken. Dit inspiratiemagazine staat boordevol badkamervoorbeelden, tips en alles wat met wonen te maken heeft. Bestel het gratis.

Maak van je huis een Wooning

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Ontvang het gratis inspiratie magazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het Wooning Magazine aan. Kijk binnen bij klanten thuis en laat je inspireren door onze uitgebreide keuken- en badkamercollectie. Dit is hét startpunt om van jouw huis een Wooning te maken. 

  • PRAKTISCHE TIPS & ADVIEZEN VAN ONZE ADVISEURS
  • BOORDEVOL TRENDS EN INSPIRATIE