Terug
Sluiten

Jouw ideale keuken zelf ontwerpen

Je ideale keuken bij Wooning

Ontwerp een nieuwe keuken online met onze handige 3D keukenontwerper. Door de ruime keuze aan stijlen ontwerp je zelf heel eenvoudig de perfecte keuken. Je kunt eindeloos varieren in werkbladen, kasten en stijlen, totdat jij je ideale ontwerp hebt. Je kunt je keukenontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten.  

  • kies de afmeting van jouw ruimte
  • richt je eigen keuken in
  • bekijk jouw resultaat direct in 3d

Ontwerp je keuken in 3D

GDPR checkbox*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Voordat je aan de slag gaat

Voor de 3D ontwerper is het goed om precies te weten hoe groot jouw keuken is. Meet alle wanden op en neem hierbij ook de vloer mee. Niet alle keukenruimtes zijn namelijk recht. Een wand kan schuin aflopen, maar ook nisjes of extra hoekjes bevatten.

Aan de slag

Voer alle informatie nauwkeurig in de 3D ontwerper. Zo weet je zeker dat de keuken die je gaat ontwerpen ook daadwerkelijk in je keukenruimte past. Je kunt ook aangeven waar ramen, deuren of verwarming zich bevinden. 

De volgende stap is om met behulp van de ontwerptools een eilandkeuken of hoekkeuken te plaatsen. Ook kun je diverse keukenstijlen bekijken en toevoegen. Je kunt je keuken ontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten en meenemen naar onze showroom. Vergeet bij het ontwerpen van de keuken niet om ook de vloer en de muren mee te nemen. Denk hierbij aan tegels, vloerbekleding en kleur. Dat maakt je keuken ontwerp helemaal compleet!

Voer de maten en vorm van uw ruimte inStap 1
Plaats deuren en ramenStap 2
Bepaal de opstelling en plaats de kasten in de ruimteStap 3
Kleed de de muur en vloer aan met tegels of behangStap 4
Bekijk het resultaat in een 3D weergaveStap 5
Sla het ontwerp op of deel het met je vriendenOok mogelijk

Deskundig advies

Ben je niet zo handig of vind je het lastig om zelf een keukenontwerp te maken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het maken van een keukenontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of problemen ervaart met de 3D ontwerper.

Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis