Maak een 3D ontwerp van jouw badkamer - Wooning
Terug
Sluiten

Ontwerp je badkamer online met de 3D-tool

De ideale badkamer bij Wooning

Een 3D-badkamer ontwerpen doe je gemakkelijk met de ontwerptool van Wooning. In vijf eenvoudige stappen kun je in een mum van tijd jouw badkamer in 3D ontwerpen. Zo krijg je een realistisch beeld van je nieuwe badkamer en weet je of je wensen haalbaar zijn en binnen binnen je budget passen. Lees hier hoe gemakkelijk het werkt.

  • kies de afmeting van jouw ruimte
  • richt je badkamer in
  • bekijk jouw resultaat direct in 3d

Ontwerp je badkamer in 3D

Nieuwsbrief*
(Je kunt jezelf hier op ieder moment voor afmelden)

Wij gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om, zoals je kunt lezen in ons privacybeleid.

Voordat je begint

Voordat je de online 3D-tool invult, heb je een aantal gegevens nodig om met behulp van de ontwerptool te bepalen of al jouw wensen in te passen zijn. Je moeten weten hoe groot de beschikbare badkamerruimte is, inclusief de afmetingen van de vloer. Meet zoveel mogelijk op, ook schuine wanden of nissen. Vergeet niet te noteren waar deuren en ramen zich bevinden. Nu kun je aan de slag. De tool vraagt je alle afmetingen in te voeren zodat je vervolgens de badkamer aan kunt kleden.

Wat zijn je wensen?

Het inrichten van je ideale badkamer met de tool reikt van het sanitair tot wandbekleding en, desgewenst, accessoires. Je kiest uit een uitgebreid aanbod aan modellen, stijl en afmetingen, zodat je aan het einde van de invuloefening een gedegen en compleet 3D-ontwerp hebt. Als je alles ingevuld hebt, kun je je ontwerp bekijken. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan pas je het zo weer aan totdat het helemaal naar je wens is. Heb je je ontwerp naar tevredenheid ingevuld? Dan kun je het opslaan of delen met geïnteresseerden.

Voer de maten en vorm van uw ruimte inStap 1
Plaats deuren en ramenStap 2
Bepaal de indeling van de ruimteStap 3
Kleed de de muur en vloer aan met tegels Stap 4
Bekijk het resultaat in een 3D weergaveStap 5
Sla het ontwerp op of deel het met je vriendenOok mogelijk

Deskundig advies

Ben je niet zo handig of vind je het lastig om zelf een badkamerontwerp te maken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het maken van een ontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of problemen ervaart met de 3D ontwerper.

Heel erg tevreden over Wooning keukens
Prettig ontvangst
Heel goed!
Fijne, mooie winkel

Heel erg tevreden over Wooning keukens

geplaatst op 3 augustus 2017

Van het uitzoeken, offerte maken, keuken kopen, keuken plaatsen hebben we het positief ervaren. Geen opdringerige verkoper, liet ons echt op het gemak beslissen. Dit hebben we bij andere keukenzaken anders ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken rondom de keuken en levering. Zowel telefonisch als via de mail.

Van te voren krijg je een mail over de tijd van levering en chauffeur belt nog als hij in de buurt is. Alles wordt netjes binnengezet en de volgende dag staan de monteurs al vroeg op de stoep(7:00 uur) , keuken supergoed gemonteerd door "de keukenman". Om 16:30 uur staat je keuken. De volgende dag kwamen de monteurs om het apparatuur te installeren en uitleg te geven.

Wij zijn zeker tevreden over Wooning keukens, van begin tot eind. En bedankt Aad Hermans, je hebt ons heel goed geholpen en een fantastische keuken voor ons samengesteld.

Prettig ontvangst

geplaatst op 13 augustus 2017

Prettig ontvangst door een zeer ervaren verkoper, veel voorbeelden voorhanden in de grote showroom. uiteindelijk ook tot een goede prijs en aankoop gekomen.

Bas M

Heel goed!

geplaatst op 2 september 2017

Ik ben de hele dag bezig geweest bij Wooning Vlaardingen om een badkamer, toilet en keuken uit te zoeken. Ik heb heel goed advies gekregen, er zijn veel vragen gesteld en ik ben gastvrij ontvangen. Beide heren hebben mij goed geholpen en ik ben blij met de door mij gemaakte keuzes.

Als dit een voorbode is voor het plaatsen en installeren dan ga ik misschien wel een vijf sterren beoordeling geven.

Fijne, mooie winkel

Fijne mooie winkel. Aardig en vakbekwaam personeel. Personeel laat merken dat ze er voor je zijn, maar is niet opdringerig zoals we bij een andere keukenwinkel hebben gehad. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooie keuken kunnen samenstellen. Ook een pluspunt is dat er voor de kinderen wat te doen is, je bent er toch een poosje binnen.

Grinwis