Maak een 3D ontwerp van jouw badkamer - Wooning
Terug
Sluiten

Jouw badkamer ontwerpen in 3D

Laat je inspireren door Wooning

Ontwerp je nieuwe badkamer online met onze deze praktische 3D badkamerontwerper. Door de vele mogelijkheden van het 3D programma ontwerp je zelf heel eenvoudig de perfecte keuken. Je kunt eindeloos variëren in opstelling, stijlen en spelen met de inrichting totdat jij de badkamer van je dromen hebt. Je kunt je ontwerp altijd tussentijds opslaan en uitprinten. 

  • kies de afmeting van jouw ruimte
  • richt je badkamer in
  • bekijk jouw resultaat direct in 3d

Ontwerp je badkamer in 3D

Nieuwsbrief
Voorwaarden*

Om uw online veiligheid te waarborgen is Wooning aangesloten bij CBW-erkend

Voordat je aan de slag gaat

Voor de 3D ontwerper is het goed om precies te weten hoe groot jouw badkamerruimte is. Meet alle wanden op en neem hierbij ook de vloer mee. Een wand kan schuin aflopen, maar ook nisjes of extra hoekjes bevatten. Dit kun je allemaal meenemen in deze 3D ontwerper. 

Aan de slag

Voer alle afmetingen nauwkeurig in, in de 3D ontwerper. Zo weet je zeker dat de badkamer die je voor ogen hebt ook past. Je kunt ook aangeven waar ramen, deuren of verwarming zich bevinden. 

De volgende stap is om met behulp van het ontwerpprogramma de inrichting te bepalen. Ook kun je diverse stijlen bekijken en toevoegen. Je kunt je ontwerp tussentijds opslaan, maar ook uitprinten en meenemen naar onze showroom. Vergeet bij het ontwerpen van de badkamer niet om de tegels en kleur te bepalen – alleen zo krijg jij een volledig beeld. 
 

Voer de maten en vorm van uw ruimte inStap 1
Plaats deuren en ramenStap 2
Bepaal de indeling van de ruimteStap 3
Kleed de de muur en vloer aan met tegels Stap 4
Bekijk het resultaat in een 3D weergaveStap 5
Sla het ontwerp op of deel het met je vriendenOok mogelijk

Deskundig advies

Ben je niet zo handig of vind je het lastig om zelf een badkamerontwerp te maken? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezoeken. Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het maken van een ontwerp. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of problemen ervaart met de 3D ontwerper.